13 خرداد 1405 - 14:00
پایان روایت ساخت؛ آخرین مجمع پتروشیمی صدف خلیج فارس در قامت پروژه برگزار شد

آمادگی کامل صدف خلیج فارس برای دریافت خوراک در سال جاریمجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی صدف خلیج فارس برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۴ با حضور ارکان مجمع، نماینده سهامداران و مدیران شرکت در سالن اجتماعات گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس (پترول) در روز دوشنبه ١١ خردادماه ١٤٠٥ برگزار شد.

 پایان روایت ساخت؛ آخرین مجمع پتروشیمی صدف خلیج فارس در قامت پروژه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پتروشیمی صدف خلیج فارس، مدیرعامل پترول که ریاست مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی صدف خلیج فارس را برعهده داشت، در این مراسم عنوان کرد: مجتمع صدف خلیج فارس از اواخر سال ۱۴۰۴ آمادگی کامل برای دریافت خوراک و تولید محصول را دارد و به محض تأمین خوراک و یوتیلیتی، فرآیند بهره‌برداری این مجتمع آغاز خواهد شد.

دکتر حمیدرضا خلیلی با بیان اینکه در سال مالی اخیر تلاش زیادی برای رفع گره ها و مشکلات تکمیل طرح شد و حتي اتمام عمليات نصب و راه اندازي زودتر از برنامه رقم خورد، تصریح کرد: این آخرین مجمع شرکت پتروشیمی صدف خلیج فارس در فاز پروژه است و امید داریم که با حل مشکلات ناشی از جنگ در زمینه تأمین خوراک و زیرساخت‌ها، از سال آتی گزارش هیئت مدیره این شرکت به صاحبان سهام در ساختار یک شرکت تولیدی باشد. 

مدیرعامل پتروشیمی صدف خلیج فارس نیز گزارشی از عملکرد شرکت طی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۴ و آخرین وضعیت پروژه ارائه کرد و گفت: طی سال ۱۴۰۴ پیشرفت پروژه صدف خلیج فارس از ۸۴ درصد به بیش از ۹۹ درصد رسید.

مهندس وحید نام‌نیک با اشاره به تکمیل مراحل اجرایی طرح افزود: در سال ۱۴۰۴ تمامی تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز پروژه تأمین شد و مجتمع هم‌اکنون در شرایط آمادگی کامل برای دریافت خوراک و بهره‌برداری قرار دارد.

مدیرعامل پتروشیمی صدف خلیج فارس همچنین با اشاره به وضعیت حوزه تأمین زیرساخت‌ها و خوراک مورد نیاز مجتمع، توضیحاتی درباره روش‌های جایگزین موجود برای تأمین خوراک و یوتیلیتی ارائه و اقدامات انجام‌شده برای حفظ آمادگی بهره‌برداری مجتمع را تشریح کرد.در این مجمع، صورت‌های مالی شرکت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، پس از ارائه گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی و دریافت گزارش مقبول بدون بند حسابرسی، مورد بررسی قرار گرفت و با اکثریت آراء به تصویب سهامداران رسید. همچنین اعضای حقوقی هیئت‌مدیره شرکت برای دوره جدید انتخاب شدند.
در این نشست، بر عرضه سهام شرکت پتروشیمی صدف خلیج فارس در بازار سرمایه طی سال جاری نیز تأکید شد و سهامداران عمده از جمله نمايندگان شرکت پترول و پتروشيمي شهيدتندگويان بر ضرورت راه‌اندازی مجتمع به عنوان بزرگترین تولیدکننده لاستیک استایرن بوتادین رابر (ESBR) کشور در سال ١٤٠٥ تأکید کردند.

تصاویر
  •  پایان روایت ساخت؛ آخرین مجمع پتروشیمی صدف خلیج فارس در قامت پروژه برگزار شد
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
ثبت نظر

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: